TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Træelementer til elementbyggeri

Træelement til elementbyggeri

Hassing-Huset ApS har i mange år produceret træelementer til alle tænkelige former for elementbyggeri og modulbyggeri over hele landet. Vi fremstiller hvert træelement på vores egen fabrik, og det betyder, at vi kan tilpasse træelementerne helt efter dine ønsker, så de passer til jeres byggeri.

Træ er et fantastisk materiale, som aldrig går af mode. Med træelementerne får du det bedste, man kan præstere med træ i dag. Træelementerne i forbindelse med elementbyggeri, har en unik fleksibilitet – de kan tilpasses i det uendelige.

Elementbyggeri efter dine ønsker

Vi laver lige nøjagtig den del af byggeriet, du ønsker: Vi kan stå for hele processen og aflevere et nøglefærdigt byggeri, eller vi kan fx lave alt til og med dampspærren, så I får et råhus, hvis I selv vil stå for det indvendige. Tag en snak med os for at høre om mulighederne.

Energirigtig træelement

Når vi bygger med træelementer, sørger vi også for at lave energirigtige og klimavenlige løsninger. Det er altid et mål for os.
I det vi fremstiller træelementerne på egen fabrik, sikres du et tørt byggeri uden byggefugt. Hos os forekommer der ingen langvarig opbevaring af byggematerialer under dårlige forhold. Vi laver elementerne i vores egen lagerhal.

Hvis byggeriet tillader det, kan bygningen fremstilles som modulbyggeri, hvor vi kan lave din bygning færdig på fabrikken i tørre og varme omgivelser. Kun fantasien sætter grænser!

Læs mere om modulbyggeri her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon: 97 95 20 46 eller på mail: kontakt@hassinghuset.dk, så står vi klar til at hjælpe dig.

Ønsker du et tilbud?

Skriv til os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.