TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Tagarbejde og nyt tag i Thy og resten af Nordjylland

Få nyt tag i Thy og omegn med vores komplette tag- og membranløsninger

Vi din tagpartner i byggeriet, og vi kan løse alle former for tagarbejde herunder blandt andet nyt tag til nybyggeri. Fra vores base nær Thy i Nordjylland løser vi opgaver i hele landet.
Som landets største tag- og membranleverandør ser vi det i BMI Danmark som vores pligt hver dag at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet, sikkerhed og bedste rådgivning i branchen.

Hver dag står 375 medarbejdere fordelt på 8 produktions- og administrationsenheder hos BMI Danmark klar til at levere højkvalitetsprodukter til byggeriet.

De rette produkter til nyt tag og andet tagarbejde

Mosaik med alle udvalg af BMI Danmark produkter

Fem danske fabrikker med mere end 400 års samlet erfaring producerer højkvalitetsprodukter, der er designet til at modstå danske klimaforhold og til at leve op til de danske byggestandarder.

Vil du høre mere?

Vi er klar til at besvare alle spørgsmål du mætte have. Du er meget velkommen til at læse mere om os her, eller kontakte os til en uforpligtende samtale. Vi kan kontaktes på telefon: 97 95 20 46 eller på mail: kontakt@hassinghuset.dk. Hvis du benytter kontaktformularen, så vender vi også tilbage hurtigst muligt. Vi deler gerne ud af vores ekspertise, og du kan også altid få et uforpligtende tilbud.

Se billeder fra vores tagarbejde

Ønsker du et tilbud på et nyt tag i Thy?

Skriv til os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.