TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Nybyggeri Nordjylland samt resten af Danmark

Alle former for nybyggeri

Hassing-Huset ApS laver alle former for nybyggeri over hele Danmark, og vi har både private kunder og erhvervskunder. Hos os får alle kunder samme seriøse og professionelle behandling.

Vores folk står klar til at hjælpe dig med at realisere lige præcis det projekt, som du drømmer om. Vi kan kunsten at tænke stort, samtidig med at vi arbejder helt ned i detaljen. Alt dette betyder, at vi kan skabe unikt nybyggeri, som er 100 % tilpasset kundens ønsker. Vi kan lave alt, hvad I ønsker – det unikke sommerhus og den funktionelle og moderne helårsbolig til privatkunden, eller stålhaller, elementhaller, boligbyggeri og kontorbygninger til erhvervskunden. Vi har den viden og erfaring, der skal til – og vi ser frem til at høre om lige netop jeres ønsker og drømme!

Vi er jeres ekspert gennem hele processen fra skitse til nøglefærdigt nybyggeri.

Hvis du er privatkunde, kan du læse mere om privatbyggeri her.

Fag- hoved- og totalentrepriser

Arbejdet udføres i både fag- hoved- og totalentrepriser efter dine ønsker. Så det er helt op til dig, hvor meget du selv vil være inde over, og hvor meget vi skal klare for dig.

Mange års erfaring i byggebranchen har givet os solid ekspertise inden for ombygning, tilbygning, nybyggeri og reparationer. Ingen opgave er for lille – og heller ingen for stor! Hos Hassing-Huset i Nordjylland har vi omfattende erfaring med energirigtige huse. Det er vigtigt for os at lave energirigtigt nybyggeri, som på den lange bane er økonomisk attraktivt for kunden. Vi forener generationer af solidt tømrerhåndværk med topmoderne og gennemførte løsninger, der tager hensyn til miljøet.

Få hjælp til nybyggeri

Hvis du ønsker yderligere information om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til dit byggeprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 97 95 20 46 eller mail kontakt@hassinghuset.dk.

Ønsker du et tilbud?

Skriv til os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.