TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Modulbyggeri & Elementbyggeri

Vi fremstiller selv vores moduler til modulbyggeri i Nordjylland

Vi udfører modulbyggeri og elementbyggeri over hele landet. Modulbyggeri er en moderne og meget funktionel løsning, der er svær at slå på fleksibilitet. Samtidig er vores modulbyggeri og elementbyggeri også af en meget høj kvalitet, hvor vi ikke går på kompromis med noget. Modulbyggeriet kan også udføres med træelementer, som du kan læse mere om her.

Vi fremstiller selv vores moduler i vores egen lagerhal, og det betyder, at hele processen foregår i et varmt og tørt miljø, så modulerne er intakte, når de bliver en del af dit byggeri. Modulbyggeriet har den store fordel, at det giver en kort byggeproces på byggepladsen, idet man kan påbegynde byggeriet, allerede inden fundamentet støbes.

Vi tilbyder fleksibilitet

Hassing-Husets force er, at vi kan tilbyde noget andet end de helt store spillere på markedet – nemlig fleksibilitet. Hvor de store producenter leverer standardløsninger i store mængder, kan vi levere i mindre mængder. Dermed kan vi tilpasse modulerne efter dit byggeri.

Præfabrikeret modulbyggeri

Vi kan også præfabrikere større byggerier, så der kun mangler at blive tilsluttet vand, strøm og kloak, før byggeriet står indflytningsklart.

Eksempelvis kan jeres drømme sommerhus i træ bygges af 1-2 moduler – hvor vi tager hensyn til dine individuelle ønsker.

Et energirigtigt hus fra Hassing-Huset ApS i Nordjylland er altid tæt og tørt, og det holder på den lange bane. Vores modulbyggeri lever op til de nyeste og strengeste krav til energirigtige huse, og vi kigger frem mod 2020-kravene, så dit nye energirigtige byggeri bliver ved med at være en god forretning – også om mange år.

Kontakt os og hør nærmere omkring vores modulbyggeri. Du kan ringe til os på: 97 95 20 46, eller sende en mail til: kontakt@hassinghuset.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et tilbud?

Skriv til os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.