TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Firmaprofil

Tømrerfirmaet Hassing-Huset ApS er et veletableret tømrerfirma i Thy i Nordjylland med to generationers erfaring indenfor byggebranchen. Tømrermester Karsten Larsen overtog i 2016 firmaet efter sin far. Hassing-Huset har året rundt 10-15 ansatte, som udfører alle typer tømrer- og snedkeropgaver – store som små – i Nordjylland og over hele landet.

Vi går til alle opgaver med faglig stolthed og ambitionen om at levere et godt stykke tømrerhåndværk, der bygger på solide håndværksmæssige traditioner. For os er alle opgaver lige vigtige, både de store og de små.

Kvalitet til tiden

I Hassing-Huset går vi op i at levere høj kvalitet til tiden. Vi er din pålidelige og kompetente samarbejdspartner gennem hele byggeprojektet, fra idé til færdigt byggeri. Hassing-Huset har en bred ekspertise inden for rigtig mange områder. I disse år er vi optagede af energirigtigt byggeri. Vi har været med helt fra starten inden for udviklingen af energirigtigt byggeri, og vores 40 år i byggebranchen har givet os en solid ekspertise både hvad angår design og udførelse af energirigtige huse. Vi hjælper dig med at realisere dine projekter – hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde.

Hassing-Huset er stærke på træelementer som vi producerer på vores egen fabrik, og derfor kan vi tilpasse byggeriet til lige netop dine ønsker og behov.

Hassing-Huset er din tømrer – i Thy i Nordjylland og over hele landet.