TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Energirigtige huse

Vi er med hele vejen

Hassing-Huset ApS har været med helt fra starten inden for udviklingen af energirigtige huse. Vi kan bygge det hus, du drømmer om.

Idet vi har egen produktion af byggeelementer, kan vi på alle måder tilpasse huset præcis efter dine ønsker og behov – samtidig med at du foretager en solid investering i fremtiden ved at bygge et energirigtigt hus.

Vi bygger allerede nu efter de krav, som kommer i 2020, så dit energirigtige hus er fremtidssikret. Kort sagt en rigtig god investering på alle måder.

Et moderne, energirigtigt hus er fantastiske at bo i. Vores huse har velisolerede vægge, tag og gulve.
Vi kan blandt andet også hjælpe dig med tag, byggetegninger og udfører også specialopgaver.

Tætte energirigtige huse med god komfort

Vi har udviklet et tørt og tæt hus, hvor ventilationen styrer udskiftningen af luften – og ikke blæsten udenfor. Alt dette giver en komfort, der er i top.

Vores energirigtige huse har store, lyse, sydvendte opholdsrum, hvor I virkelig kommer til få glæde af solens lys og varme. Selvom der er store vinduer mod syd, kan man sagtens opholde sig i nærheden af vinduerne. Vinduerne er lavet med den nyeste teknologi og det bedste energiglas på markedet, så selv på en kold vinterdag er vinduet varmt. Tætheden i de energirigtige huse gør, at man ikke oplever træk.

Er du interesseret i at høre mere, eller er du på udkig efter et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: 97 95 20 46 eller på mail: kontakt@hassinghuset.dk  – Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et tilbud?

Skriv til os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.