TELEFON   (+45) 97 95 20 46

Lavenergibolig

Lavenergiboliger Jylland, der bygges efter de krav, som kommer i 2020. Hassing-Huset ApS har allerede nu en færdig løsning på sådanne lavenergiboliger i Jylland.

Et lavenergihus er et fantastisk hus at bo i. Hassinghuset har nogle godt isolerede vægge, tag og gulve. Vi har et tæt hus hvor det er ventilationen der styrer udskiftningen af luften, og ikke blæsten udenfor. Disse ting i en kombination giver en lavenergibolig med en fantastisk komfort, så vi får et godt hus at bo i.

Lavenergiboliger Jylland fra Hassing-Huset ApS har store lyse rum, der hvor vi opholder os mest – det vil sige køkken og stue. Ved at vi vender disse rum mod syd, får vi masser af lys og varme i disse rum.

Selvom vi har store vinduer mod syd, kan vi sagtens opholde os i nærheden af vinduerne. Vinduerne er topmoderne med det bedste energiglas på markedet, hvilket giver et varmt vindue, selv på en kold vinterdag. Tætheden i lavenergihuset gør at vi ikke oplever træk. Der er en stabil temperatur i huset, hvor der ikke er nogle zoner man ikke kan opholde sig i.

Hassing-Huset ApS laver passivhuse i Jylland, som er bygget efter strenge tyske krav.
Firmaet har bygget flere passivhuse i Jylland som enfamilehuse. Det betyder at Hassing-Huset ApS er eksperter i at bygge tætte huse i Jylland, uden kuldebroer så du får et kvalitetshus med et meget lavt energiforbrug. Hassing-Huset´s passivhuse Jylland er din investering i fremtiden.

Før et hus kan få betegnelsen passivhus i Jylland skal eksperter gennemgå huset og derefter udstedes et certifikat, der blåstempler huset som passivhus. Hassing-Huset ApS har opført flere passivhuse i Jylland, som har opnået sådan et certifikat.

Vi er selvfølgelig medlem af Danmarks første netværk inden for passivhus byggeri: passivhusnordvest.dk

Vi har været med i følgende konkurrenceprojekter: Komforthusene i Skibet ved Vejle, Sunshine House i Dalby ved Kolding og Vollerup ved Sønderborg.

Ønsker du et tilbud?

Skriv til os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.